torsdag 31. oktober 2013

Polen, Polen, Polen
Betowen i buret sitt på flyet.
Nå skal vi akkurat til og sette oss på flyet. Betowen klynker, og vil ikke fly. Stakkaren hater og sitte i bur.
Nå skal vi lette så skriver mer når vi har landet i Polen.





LETTI
Dette er det Polske flagget.
Polen

Nå skal vi reise til Polen. I Polen bor det over 38,1 millioner mennesker, og arealet er 312 679 kvadratmeter. Vi skal reise og bo på et hotell i Warszawa, som er hovedstaden.







Følg: www.Hansoggrete321.blogspot.com



tirsdag 29. oktober 2013

Sandskulpturene

Det er flott, det er bare rett over vegen så det gikk fort. Her er et kult (OG STORT) sandslott:

Fint ikke sant?

OLE
Stranda

Når vi var ferdig med å se på kildene, og gi Betowen kjeft. Dro vi på stranda, for og kjøle oss ned litt. Jeg syntes vannet var kaldt, mens Ole syntes det var deilig. Betowen elsket det, for nå fikk han lov til og bade. Etter vi har badet skal vi til sandskulpturene.

Letti
De varme kildene



 
Det var varmt (VELDIG varmt). Vi orket nesten ikke å bade der. Mens Betowen fikk forbudt av Letti til og bade. Etter vi har vært på kildene skal vi på stranda. Betowen klarte ikke og motstå fristelsen og hoppet utti. Jett om Letti ble sur. Svaret er et klart og tydelig,  JA!!! Det var litt gøy også da for Letti ble helt tomatrød i trynet. P.S. Ikke si dette til Letti.

OLE

Stevnet

Så var dagen, vi hadde stått opp klokka 6.00. Mandy var allerede stått opp og pakket alt allerede. Hestehengeren sto klar og hesten var lastet på. Longeringsstevnet er et nydelig stevne, mest for arabere, spesielt hvite. Å som vi gledet oss! Og nå er vi her, en av de beste plassene på tribunen. Og endelig var det Mandy sin tur. Se hvor flink han er. Etterpå skal vi til kildene.

mandag 28. oktober 2013

Her er vi på banen sammen med Mandy, nå longerer han. Det er et longeringsstevne vi skal på så Mandy øvde seg til stevnet
Så var vi ferdige med og pakke ut, hytta var sånn passe stor og det var god plass der. Nå skal vi ut og se på at Mandy rir. Her ser dere Mandy rir på tur. Og hytta vi bor i.
På hjemmeveien fikk vi oss litt av en overaskelse, vi møtte Mandy, Mandy er en gammel venn av oss. Han gikk på skolen sammen med oss i 9 år, men etter 9 år i Norge flyttet han til Spania. Å som vi har savnet ham! Og her er han, Mandy hadde begynt og ri. Han hadde en nydelig araberhingst, som het Xwer Santa Lopty. Og etterpå tok han oss med for og se på den!! DEN VAR NYDELIG!!! Etterpå inviterte han oss med på et stevne, det var i morgen. Vi takket JA med en gang, vi kan jo dra til kildene etter det. Vi fikk også se ett bilde av da han var føll (jeg tok bilde av bilde, så bilde av han som føll er gammelt), Mandy som hadde vært SÅ redd for hester er nå blitt en MESTER RYTTER, han har til og med sin egen stall. Så vi bestemte oss for og dra fra hotellet og heller bo i gjestehyttene til Mandy. Så vi dro tilbake og pakket og reiste til Mandy igjen, vi fikk hytte 1 den som var nermest Mandy.
Dette er Xwer Santa Lopty øverst som voksen nederst som føll.
Dette er den største pizzaen jeg har sett!
Nå skal vi akkuratt sette oss og spise. Vi har vært og sett på de gamle kanonene, og er nå skrubbsultne. Vi har bestilt en stor pizza, og den var VIRKELIG stor. Vi kommer nok bare til og spise halve, kanskje ikke det en gang. Så resten av pizzaen får Betowen.
Gamle Kanoner

Nå har vi pakket ut og er på vei til de gamle kanonene. Hunden min Betowen har jo vært innestengt på et fly i 3-4 timer så det passet bra og gå en tur nå. De gamle kanonene skal tydeligvis være veldig gamle, noe med 2000 år tror jeg.
Nå er vi i Spania. Flyet har endelig landet og vi er på vei til hotellet. Ole skal bo i 10.etage rom 321, mens jeg skal bo i 10.etage rom 322. Heldigvis var det plass ved siden av hværandre. Ole fikk et enkeltrom (bare beregnet for 1), mens jeg fikk et dobbeltrom (beregnet for 2). Jeg skal jo ha med Whels springer spanielen min, så det passet jo bra. Akkurat nå har vi tenkt oss til de gamle kanonene, og i morgen skal vi til de varme kildene. Mens i overimorgen skal vi til Polen.           

torsdag 24. oktober 2013

Spania

I dag er endelig dagen, nå skal vi reise til Spania. Det tar 3-4 timer og kjøre flyet. Vi skal være i Spania i 4 dager. Vi skal blandt annet dra til de varme kildene, der skal vi bade. Vi skal også kose oss på stranda, og vi skal reise opp til noen gamle kanoner. Det er meldt ganske bra vær, og gradene skal være over 20 nesten alle dagene.

Litt fakta om Spania
- I Spania snakker de spansk.
- Det er mye jord i spania
-Flagg:

tirsdag 22. oktober 2013

Spania.
Er et fint land, dit skal vi dra.
Det er spåd veldig fint vær det er bra.
Vi skal dra til de varme kildene det kommer tei og bli bra.
Vi skal også til kanonene det er litt skumel vei men det får gå.
Fakta om spania:
-Det er mye jord i Spania.
-De snakker spansk i Spania.
-Kursen er 8,1163.
Areale er 505000, i Norge er det 385000.
-Flagg:





Spania:




torsdag 17. oktober 2013

TURISTFELLEN


                                           
Nå skal vi reise runt i Europa. Første stopp Andorra, andre stopp Tyrkia, tredje stopp Romania.(Mere informasjon senere.)



Nå er vi reiseklare.