mandag 18. november 2013

Reise

Dette er siste natten på hotellet, vi har pakket mye men ikke alt. Nå gleder vi oss til og reise til Island.




Ulykkesfulger

Huff

OK nå skal dere få vite hvorfor vi ikke har blogget på lenge.
Her ser dere ødeleggelsene.
Vi var på en deilig spa da det kom en mann inn og begynte og rope, vi skjønnte ikke hva han sa. Men alle rundt oss fikk panikk. Så da er det ikke så rart vi også fikk det, Betowen ventet utenfor, så vi løp ut og hentet han før vi løp videre. Det var en TORNADO!!! Den rev med seg alt av ledninger, hus, dyr, mennesker og en masse biler. Og ca 500 meter unna, var det en tornado! Vi løp av alle krefter bortover veien. Men helt plutselig snudde tornadoen vei, og vi ble reddet. Etter noen timer var den borte, men det lå masse biler og rot på bakken. Betowen hadde roet seg, men gikk rundt og luktet på skrotet som lå der. Vi hadde også roet oss, men byen som hadde vært et SUPER FINT sted hadde nå blitt HELT ødelagt. Derfor har vi tenkt og dra til Island. Selv om hotellet ikke ble ødelagt, men nå har vi opplevd nok av Polen. Brann og tornado holder for oss.

torsdag 7. november 2013

Her er vår slitne hund på badet, og prøver og sove.
Dagen etter en scary dag

Gurimomalla, jeg har ikke hatt blund på øye i hele natt. Jeg har ligget og tenkt på, ilden, flammene, brannvesenet. Og alt det der, Betowen har også bjeffet i hele natt. Så denne dagen kommer nok til og bli inne-på-hotelet-dag. Alle er svært slitne. Så i dag kommer vi til og blogge mye.


LETTI

Polen mye spenning


 

Dette er helt sant.

Vi var på hotellet og hadde nettopp sett på det (morsomste tv-programmet,) som finnes. Da vi hørte brannalarmen! LETTI SKREK. Jeg dro med Letti på vei til resepsjonen, det brant i gangen, og vi fikk panikk. Vi løpte tilbake og hoppet ut av vinduet, vi bodde bare i 1. etasje så det gikk greit. Det var litt av en opplevelse. (Det er lurt og lære seg hva tlf til brannvesenet osv er før mann drar på ferie.) Menn brannvesenet kom fort og det var ikke noen stor brann så det gikk bra.

Dagen etter var vi også på hotellet, siden det var litt av en opplevelse.

 

OLE

tirsdag 5. november 2013

Polen dag 3!

I dag har vi kost oss på hotellet, vi hadde TV-dag. Det eneste vi gjorde var og gå en liten tur med Betowen. Han har lært seg og sitte på kommando. Vi bestilte pizza og cupcake, og lå på sofaen, nesten hele dagen.
Hotellet var ganske luksus, det hadde 3 stjerner.
Fordi Polske hotell er litt mindre luksus enn andre.


LETTI